Tickets kopen
Creative Life Instagram Creative Life Facebook

Yeah!! We gaan door! 

Wil jij ook deelnemen aan Creative Life Event? Scroll dan verder voor meer informatie en wie weet ben jij de perfecte match voor ons creatieve evenement.

Deelnemen

De ruimte in de Werkspoorkathedraal is beperkt en daarom selecteren wij streng op de deelnemers van Creative Life voor een optimale mix op het event. Dit doen we door het hanteren van een branchemaximum waarmee we bedoelen dat er een vooraf bepaald aantal partners binnen dezelfde branche mogen deelnemen. Daarnaast kijken we naar wie je bent, wat je verhaal is en de presentatie van je product via je website en social media. Maar ook of je past bij de andere deelnemers en bij de identiteit van Creative Life.

Laat je hier je gegevens achter, dan hoor je uiterlijk binnen 2 weken of we de 'perfecte match' zijn.

Wij zijn heel benieuwd naar jou!

Lots of love,
Joor

FactsheetIk heb interesse in deelname aan:

Editie 20-22 oktober 2023
Mijn onderneming maakt gebruik van de KOR (kleineondernemingsregeling)

Exposanten reacties

"Ik miste het ook al na een paar dagen, want de sfeer op Creative Life was zo fijn! Graag zou ik er bij de volgende editie dan ook weer bij zijn, maar dan wel met een grotere stand." - Dreamkey Design"Volgend jaar wil ik heel graag weer van de partij zijn, maar dan zeker ook met workshops! Want wat was het ontzettend leuk! Heerlijke sfeer, leuke mensen, mooie shops, echt super." - Allerwarmst"Wij doen zeer zeker volgend jaar weer mee, we hebben het enorm naar ons zin gehad. (Wat belangrijker is dan de omzet, die ook niet tegen viel)" - Atelier Indrukwekkend"De sfeer was fantastisch! Well done! Volgend jaar ga ik zeker een workshop geven." - Handmade Heaven"Allereerst de complimenten over de organisatie, wát zag het er mooi uit allemaal, zowel alles 'online' maar ook in de werkspoorkathedraal! Echt super! Graag doen we volgend jaar weer mee." - Atelier Rozijntjes"Wij hebben het ontzettend leuk gevonden om deelnemer te mogen zijn van de eerste editie Creative Life. We hebben er ook echt van genoten, ook al was het keihard werken, bijna geen tijd om naar toilet te gaan of iets te eten haha. We zijn elke dag weer naar huis gevlogen van de positieve energie. Jullie hebben echt je best gedaan om het samen met de deelnemers goed op de kaart te zetten." - Maak Rotterdam"Rammenas heeft ook drie goede dagen gehad. Heel gaaf om deel te hebben mogen nemen aan het evenement! We zijn er volgend jaar graag weer bij!" - Rammenas

Follow us on

creativelifenl