Creative Life

Programma

Hier vind je alle toppers van de masterclasses van de afgelopen editie '23

Vrijdag 18 oktober

13.30
Big Launch & Ondernemen vanuit passie en plezier
By Jorinde van den Berkhof EVOLVE
15.30
"Van viltbloem naar bloeiend bedrijf"
By Daphne Engelke - De Viltbloemist
16.10
Vertaal jouw merk naar beeld
By Carmen Christiaanse - CCreates

Zaterdag 19 oktober

10.45
" Hoe stop je copycats en voorkom je plagiaat van jouw creatieve werken" 
By Zaïna van Alpha
14.30
FUCK-IT! En ze ondernam nog lang en gelukkig.
By Ilse van Es - Marketing & Mindset Motivator
15.30
Creëer je mooiste leven - door te zijn wie je nog niet eerder was
By Marit van Gaalen - M-Joy
16.10
Wordt een Magneet
By Danique Melsen

Zondag 20 oktober

13:00
Cut the crap and OWN your life
By Leila Claassens - Manifest your Dreamlife
16.10
Boeklezing: "I couldn't buy it, so i made it"
By Lies - Studio Fluo

Look who's talking

Danique Melsen
Wordt een Magneet

Wie ben ik? 

Danique Melsen (30) liep op 16- jarige leeftijd cognitieve hersenbeschadiging op én raakte aan de linkerkant van haar lichaam verlamd. Haar toekomst was zeer onzeker en haar dromen leken voor altijd onbereikbaar. Tegen alle verwachtingen in, leeft zij nu toch haar mooiste leven. Achteraf realiseert zij zich dat zij de moeilijkste tijden in haar leven ‘manifesterend’ is doorgekomen. Dat besef heeft ertoe geleid dat ze alles over manifesteren wil weten én wil delen, zodat iedereen zijn of haar droomleven kan leven.

Naast vele publicaties over haar eerste boek (in o.a. Linda, AD, NRC, Grazia) is zij door Harpers’ Bazaar uitgeroepen tot ‘Woman of the Week’ en mag zij hiermee plaatsnemen in een rij vol inspirerende vrouwen, zoals Oprah Winfrey en Angela Merkel.

Word een magneet 

Manifesteren is een ‘way of life’ waarmee jij je dromen kan verwezenlijken en met gemak je mooiste leven kan creëren. In deze lezing wordt het unieke magnetische manifestatie- stappenplan gepresenteerd. Zo leer je hoe je jouw gedachten, gevoelens en energie kan beïnvloeden waardoor je aantrekkelijk wordt en jouw mooiste leven naar je toetrekt. Als een magneet.Stop met stressen, strijden en ‘struggle-en’ en creëer met ‘flow and fun’ het leven waar je altijd al van hebt gedroomd. In deze lezing worden inzichten uit de wetenschap gecombineerd met spirituele opvattingen, praktische handvatten en persoonlijke ervaringen. Na deze lezing beschik je over álle kennis en ‘tools’ die je nodig hebt om direct met manifesteren te starten.

In 2023 komt haar tweede boek ‘Word een magneet uit’, waarin haar unieke magnetische manifestatie- stappenplan wordt gepresenteerd.

Jorinde van den Berkhof EVOLVE
Big Launch & Ondernemen vanuit passie en plezier

Jorinde van Evolve is het brein achter de nieuwe rebranding van Creative Life!

Zij lanceert hier ons nieuwe jasje en vertelt je alles over ons nieuw brand. Maar dat is niet alles! Ook vertelt ze over haar eigen proces in haar eigen bedrijf, hoe ze haar plezier verloor en weer terug vondt. Better than ever...

Leila Claassens - Manifest your Dreamlife
Cut the crap and OWN your life
Stel je eens voor dat je vrij zou zijn van angst, onzekerheid, twijfel en de verwachtingen van anderen. Hoe zou je geluk er dan uitzien?  
Hoe fijn zou het zijn als je leven dan in 1 klap zo zou zijn als jij wilt? 
Tijdens deze inspirerende Masterclass zal Leila Claassens - Inspiratie spreker, leiderschapscoach & manifestatiementor- en beter bekend als Spiritueel op Sneakers haar 3 badass rules met jou delen die je zullen helpen los te breken uit het gevoel van onzekerheid, twijfel en angsten, om van je obstakels springplanken te maken en het leven te gaan leiden waar jij met heel je hart en ziel van droomt. 
Ilse van Es - Marketing & Mindset Motivator
FUCK-IT! En ze ondernam nog lang en gelukkig.

Je moet een maandelijkse nieuwsbrief én een succesvolle podcast hebben, een e-book, de perfecte website, fancy brochures, een strakke Insta feed, ellenlange LinkedIn blogs, masterclasses en webinars geven, naar beurzen en events, inzetten op SEO en SEA en ingewikkelde funnels bouwen…. FUCK-IT! Je moet helemaal niks. Jij moet creëren. Datgene doen waarom je ooit bent gaan ondernemen.

In deze masterclass neem ik je kort mee in mijn ondernemersreis en hoe ik de FUCK-IT! mentaliteit hierin bovenaan heb gezet, maar bovenal gaan we hands-on en interactief aan de slag. We gaan opruimen. Serieus filteren, keuzes maken, dingen laten vallen en bepalen waarmee je verder gaat. Ik weet 100% zeker dat je na deze masterclass een andere kijk hebt op creatief ondernemen en het zaadje voor de FUCK-IT! mentaliteit is geplant.

Ilse van Es

Marketing & Mindset Motivator

Lies - Studio Fluo
Boeklezing: "I couldn't buy it, so i made it"

Mijn naam is Lies, oprichter van StudioFluo en de auteur van dit gloednieuwe DIY-boek: "I couldn't buy it, so I made it." Het is meer dan een boek voor mij, het is een verlengstuk van mezlf en van alles waar StudioFluo voor staat.! Ik wil alles zelf eens proberen. Als kind werd ik omschreven als de dromer, de creatieveling, de ze-kan-echt-niet-stilzitten. Vaak kreeg ik te horen: ‘Als haar hoofd niet zou vastzitten, zou ze het vergeten.’ 

Vandaag wil ik terugkeren naar de kern, de ‘Why’ van mijzelf en StudioFluo... en dit alles is gebaseerd op een 'effort driven reward cycle' ... ben je mee?

Marit van Gaalen - M-Joy
Creëer je mooiste leven - door te zijn wie je nog niet eerder was

 “Creëer je mooiste leven- door te zijn wie je nog niet eerder was” a Creatieve Talk of Life over het hebben van meer invloed, overvloed en levenslol!

Wist je dat het heden, het verleden en de toekomst zich tegelijkertijd afspelen?
Wist je dat het creëren van een moeiteloos, overvloedig en vrij leven zich vooral via binnen en niet zozeer via de buitenwereld manifesteert? Ik ben door “Joor” van Creatieve Life gevraagd te vertellen- hoe dit precies zit. En heb deze kans met veel plezier aangenomen.

In The Living nodig ik je uit om “your situation in life” eens vanuit een nieuw perspectief en een nieuwe “staat van zijn” te benaderen. Ik laat je zien hoe jouw huidige zelfbeeld maakt dat je handelt vanuit bekende patronen. Vervolgens reik ik je tools aan om een innerlijk dialoog te voeren en een nieuw script te schrijven. Of dit nu over je onderneming, je relatie of een andere situatie in je leven gaat. Jouw invloed op je eigen leven is ongekend groot en die kennis deel ik maar al te graag aan iedereen die daar open voor staat.   

Ook kun je bij de stand van MJoy terecht voor een aanstekelijke lach, een warm “gezien worden”, een nieuw inzicht of speelse trampolinesprong naar een overvloedige toekomst. 

Wie ben ik?
Mijn naam is Marit van Gaalen. Het is mijn zielsmissie om ieder die op mijn pad komt aan te steken met mijn plezier en liefde voor het leven. En hen die nieuwsgierig zijn, onderweg op de mogelijkheden te wijzen van het hebben van meer invloed, overvloed en levenslol.

Insta- jemooistepad_by_mjoy/
Zaïna van Alpha
" Hoe stop je copycats en voorkom je plagiaat van jouw creatieve werken" 

Deze masterclass gaat over de volgende vragen en onderwerpen;

 • Wat is auteursrecht?.
 • Wat is  plagiaat?
 • Waarom het zo belangrijk is om online veilig te ondernemen.
 • Hoe je copycats tegenhoudt maar er zelf ook geen wordt.
 • Hoe je een merknaam, logo en concept kunt beschermen.
 • Wat web 3 en NFT's zijn en hoe de digitale wereld momenteel evolueert
Daphne Engelke - De Viltbloemist
"Van viltbloem naar bloeiend bedrijf"

Daphne, de Viltbloemist, vertelt eerlijk en oprecht hoe het is om ondernemer te zijn én moeder van een zoon met autisme! Dat niets vanzelfsprekend is, dat een bedrijf runnen te gek is, maar soms ook lastig. Dat het soms ‘kei goed’ gaat en soms gewoon ff niet. Daphne is enthousiast, vol passie voor haar bloemen en wil graag haar verhaal delen met jou, want wie weet kun je er wat mee. En heb je vragen mag je deze na afloop zeker stellen.

Carmen Christiaanse - CCreates
Vertaal jouw merk naar beeld

Jij bent er klaar voor om gezien te worden door jouw ideale klant. Bewegend beeld vangt jouw unieke jij als geen ander.  Jouw verhaal staat nooit stil en verandert met de dag en heeft daarom behoefte aan beweging. Samen gaan we op zoek naar de essentie van jouw verhaal en hoe we die in de meest pure en unieke vorm kunnen vastleggen op beeld. You stand out in the crowd: jouw ideale klant kan niet meer om je heen.  Jouw brand krijgt een podium. 

 Jij wilt: 

 • Jouw boodschap online net zo krachtig overbrengen als offline;
 • Een personal brand die volledig aansluit bij wie jij bent; 
 • Jouw persoonlijkheid en missie op een unieke manier uitdragen.

We gaan aan de slag met:

 • Hoe je jouw merk kan vertalen naar beeld;
 • Hoe je jezelf kunt presenteren;
 • Hoe je jouw brand in de schijnwerpers kunt zetten.

Je gaat naar huis met praktische tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kunt!  Press play and enjoy the power of movement.

 

Koop je tickets hier

Stay up to date

What's inside?
Event invites, new arrivals, exclusive sales and more.

Instagram

Follow us
Website door Noah Pijpers Development