Creative Life nieuwsbrief Creative Life Instagram Creative Life Facebook
Creative Life

Info Edition 2017

Al het leuks of gewoon praktische tips welke we te vertellen hebben over Creative Life hebben we hier voor je verzameld.

Lets meet

Creative Living

Samen met Te Leuk Eventdesign geven we de meest creatieve huiskamer van Nederland vorm. Meet the bloggers, laat je inspireren tijdens de presentaties en masterclasses en schuif aan bij de tekentafel van diverse illustratoren.

creative living
Locatie

Waar is het?

Het adres van de Werkspoorkathedraal is Tractieweg 41 in Utrecht. Je Tom Tom weet dan genoeg en wijst je graag de weg.

beursinfo
Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag 24 maart t/m zondag 26 maart ben je meer dan welkom. De deuren gaan open om 10.00 uur en om 17.00 uur doen we het licht uit.

beursinfo
Geen PIN

Geen PIN

In de Werkspoorkathedraal is geen pin aanwezig. Workshops, stands en foodtruck nemen veelal eigen pin mee. Neem voldoende cash mee.

beursinfo
Gratis parkeren

Parking = Free

Zowel bij de Werkspoorkathedraal als in de naast gelegen straten kan je gratis parkeren. Dat hebben we goed geregeld.

parkeren
Gratis wifi

Wifi = Free

Wifi is op Creative Life free and available. Gebruik creativelife2017. Ook zijn er vaste internetaansluitingen, vraag naar de punten bij de INFO booth.

beursinfo
Fiets

By Bicycle

Ook aan de fietsers is gedacht bij de Werkspoorkathedraal. Aan de linkerzijde van de parkeerplaats mag je je fiets een plekje geven.

bereikbaarheid
Bus

By Bus

Vanaf Utrecht Centraal station gaat ook een bus naar de Werkspoorkathedraal. Neem Lijn 5 welke vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde.

bereikbaarheid

By Train

De Werkspoorkathedraal is heel goed te bereiken met het OV. Reis naar station Utrecht Zuilen en dan is het nog 8 min lopen. Cartesiusweg - Vlampijpstraat - Tractieweg.

bereikbaarheid
3 day ticket

3 Day Ticket

Kom met je reguliere kaartje naar de INFO-booth en ontvang voor € 5,- een 3 day ticket.

beursinfo
Programma Creative Living

Beursprogramma

Oh wat valt er veel te beleven. Check hier het programma van onze Creative Living Room per dag.

creative living
Te Leuk Event Design

Te Leuk Event Design

Wat zijn we blij met de allerleukste eventstylisten van Te Leuk Event Design. Samen maken we het nog mooier dan het al is. Meet them @ The Creative Living.

creative living
Manoah Music

Hear the music

Vrijdag zal Zoë van Manoah Music de heerlijkste liedjes laten horen. Manoah betekent 'rust & verademing' en in oud-Balinees betekent Mano 'hart'.

foodtruck
Workshops

Workshops

Vind hier het bomvolle workshopprogramma. 'Magic is what you make.'

workshops
Adopt a plant

Adopt a plant

Like de Facebook pagina van 2eKneus, kom naar onze stand en zoek een kneusje uit. Nadat je het adoptiebewijs hebt ondertekend, is 'ie helemaal van jou!

werk aan de winkel
Babescoffee

Babescoffee

Van een doppio espresso tot een cappuccino met (soja-)melk met een biologische brownie, muffin of koek, de babes hebben het allemaal!

foodtruck
KoffieKoppen

KoffieKoppen

Zomer op een regenachtige dag, een stralende lach en 'the good old sixties vibe'. Zeg nu zelf, wat is er nou leuker dan een fijne cappuccino uit een oldtimer.

foodtruck
Plattegrond

Walk this way

Vind hier de plattegrond, stippel jouw route uit, zodat je alles kan vinden en niets hoeft te missen.

plattegrond
Elske

Elkse

Elske, blogger, contentmaker, Fries en verliefd op man + dochters. Je vindt haar online waar ze blogt over haar leven, hun huis, eropuit gaan en grafisch design. Op vrijdag 24 maart zal aanwezig zijn in onze Creative Living.

creative living
Wimke Tolsma

Wimke Tolsma

Wimke, geboren en getogen Fries en graag actief op het water te vinden. Ze is moeder van twee dochters, blogger, contentmaker en fotograaf. Op haar blog vind je snelle zelfmakers, easy recepten en coole citytrips. Tijdens Creative Life zal ze op vrijdag aanwezig zijn en live bloggen.

creative living
HappyMakersblog

HappyMakersblog

Monique heeft met HappyMakersblog een online platform gecreƫerd om de krachten te kunnen bundelen van (Nederlandse en Vlaamse) creatieven. En dat is ook precies wat ze tijdens alle dagen van Creative Life gaat doen in onze Creative Living!

creative living
Yvestown

Yvestown

Yvonne injecteert kleur en levendigheid in elk ding in haar leven. Haar uitbundigheid en de liefde van thuis schijnt door alles wat ze aanraakt als zuivere zon. Tijdens Creative Life zal ze op zondag aanwezig zijn en live bloggen.

creative living
MaandagDaandag

MaandagDaandag

Daan laat je op MaandagDaandag sinds jaar en dag meegenieten van haar vrolijke avonturen. Ze is geregeld te vinden in o.a. Kiind, Flow, Ouders van Nu, VT wonen & co. Tijdens Creative Life zal ze op zondag aanwezig zijn en live bloggen.

creative living
Instax winactie

Instax

Laat je op Creative Life verrassen door het FUJI Instax team. En wellicht ga jij naar huis met een van de 5 instax camera's.

winactie
Zilverblauw

Zilverblauw

Wie kent SHOOT niet? Het geweldige boek van Anki waarin ze je stap voor stap en op een toffe manier de fijne kneepjes van fotografie uitlegt.

masterclass
Manon

Meet Manon

De leukste adresjes, de tofste workshops en de gezelligste bloggers. Manon heeft ze voor je gespot en samen gebracht op Creative Life.

even voorstellen
Claudia

Meet Claudia

De rots in de branding. Van webdesign en back office tot alle vragen over bijv je tickets. Claudia gaat geen vraag uit de weg.

even voorstellen
Sabrina

Meet Sabrina

Ideeën, concepten en vormgeving. Altijd op zoek naar de laatste trends en leuke dingen om alles nog een beetje mooier te maken.

even voorstellen

@creativelifenl