Tickets kopen
Creative Life Instagram Creative Life Facebook

Info

Alle praktische tips of veel voorkomende vragen over Creative Life hebben we hier voor je verzameld.

WAAR IS HET?

WAAR IS HET?

Het adres van de Werkspoorkathedraal is Tractieweg 41 in Utrecht. Je navigatie weet dan genoeg en wijst je de graag de weg.

adres
OPENINGSTIJDEN

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 20 oktober t/m zondag 22 oktober 2023 ben je meer dan welkom op Creative Life. De deuren zijn open van 10.00 tot 17.00 uur. 

openingstijden
TICKETS

TICKETS

Om een Creative Life ticket te bemachtigen ga je naar de Ticketpagina . Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee!

tickets
PLATTEGROND

PLATTEGROND

De plattegrond van Creative Life 20-22 oktober vind je hier. Heb jij jouw looproute langs al je favoriete pop-up shops al uitgestippeld? 

plattegrond
PROGRAMMA

PROGRAMMA

Oh wat valt er veel te beleven, ook in de Creative Living. Een aantal weken voor het event wordt hier het programma bekend gemaakt. 

programma
OVERNACHTEN

OVERNACHTEN

Ga je naar Creative Life maar kom je niet uit de buurt? Maak er een heerlijk weekend van en blijf slapen in The Anthony Hotel in Utrecht!

Klik hier om een kamer te boeken en krijg een gratis ontbijt! 

overnachten in utrecht
FOOD & DRINKS

FOOD & DRINKS

We zeggen great vibes, cool stuff én GOOD FOOD natuurlijk! Sit down and enjoy the taste. De tofste foodtruks (ook vegan en glutenvrij), sweets en koffie zijn te vinden op Creative Life. 

eten en drinken
PARKING

PARKING

Rondom de Werkspoorkathedraal zijn meerdere betaalde parkingspots. Volg de instructies van de parkeerwachten voor het dichtsbijzijnde parkeerplekje.

beursinfo
WORKSHOPS

WORKSHOPS

Learn the rules like a pro, so you can brake them like an artist - Je vindt de allerleukste workshops binnenkort op onze workshoppagina

workshops
PIN ONLY

PIN ONLY

Op Creative Life kan alleen met pin worden betaald bij Foodtrucks en Garderobe. Workshops en stands nemen veelal een eigen pin mee en geen contant geld.

pinnen
FREE WIFI

FREE WIFI

Wifi is op Creative Life free and available.

Netwerk: CL2023

Wachtwoord: Creativelife2023

internet
GARDEROBE

GARDEROBE

We zullen goed op jullie jassen en tassen passen. Gelijk bij de entree vind je de garderobe waar je voor € 2,- per dag je spulletjes weg kan hangen.

 

garderobe
LADEN ELEKTRISCHE AUTO'S

LADEN ELEKTRISCHE AUTO'S

Natuurlijk zijn er bij de Werkspoorkathedraal meerdere laadpunten voor je auto. Meld even bij de parkeerwachter dat je hiervoor komt en je kan met een volle batterij naar huis! 

laadpunten voor elektrische auto's
OPENBAAR VERVOER

OPENBAAR VERVOER

De Werkspoorkathedraal is heel goed te bereiken met het OV. Vanaf station Zuilen is het 8 min lopen. Cartesiusweg - Vlampijpstraat - Tractieweg. Of neem de bus (lijn5) vanaf Utrecht CS

bereikbaarheid
Say Hello

Say Hello

Hi! Heb je vragen, een tof berichtje? Je vind ons in de buurt van het infopunt of we lopen rond! We kijken er naar uit jullie op Creative Life te ontmoeten.

gewoon leuk

Follow us on

creativelifenl